کشور جذاب ترکیه دارای فرهنگ غنی از سنت های عروسی است که در شهرها، استانها و روستاهای آن متفاوت است. در شهرهای بزرگ، بسیاری از زوج ها ترکیبی از سنت های غربی را پذیرفته اند. "ترکها" عاشق جشن گرفتن با غذاهای خوشمزه ، موسیقی و رقص زیاد در ساعات اولیه هستند.
ترتیبات ازدواج تاریخی
در گذشته چندین نوع ازدواج متفاوت وجود داشت ، به ویژه در مناطق روستایی. این رسم بود که مهریه را به خانواده عروس می پردازند. گاهی اوقات ، خانواده ای با پسر و دختر در سن ازدواج با یک پسر و دختر با خانواده دیگری ازدواج می کردند ، بنابراین نیاز به مهریه را لغو می کردند.
در گذشته ، در صورت مرگ برادر ، ازدواج صورت می گرفت ، جایی که خواهر شوهر بیوه با یک برادر شوهر مجرد یا بیوه (Levirat) ازدواج می کرد. به همین ترتیب ، ممکن است خواهری با شوهر خواهر متوفی (سورت) ازدواج کند. این امر به منظور حفظ میراث در خانواده و برای رفاه فرزندان انجام شد.

 

 یکی از راه های اخذ اقامت ترکیه، ازدواج است که می توانید با مطالعه این مقاله با رسم و رسوم ازدواج در ترکیه آشنا شوید.

در جستجوی عروس
در محیط سنتی ، خانواده داماد آینده در جستجوی همسر مناسب در خانواده ، دوستان نزدیک و محافل محله خواهند بود. Görücülük فرایند چندین زن است که نقش جستجو را بر عهده می گیرند و از خانواده های عروس احتمالی دیدن می کنند. هنگامی که یک زن مناسب تشخیص داده شد ، او و خانواده اش وقت دارند تا تحقیقات خود را انجام دهند و تعیین کنند که آیا این مرد برای او است. امروزه ، به ویژه در مناطق شهری و در خانواده های کمتر محافظه کار ، زوجین دوستی خود را ایجاد می کنند ، رابطه ای را آغاز می کنند و به موقع تصمیم به ازدواج می گیرند.
ازدواج ارتباطی است که از قدیم وجود داشته و اهمیت زیادی در زندگی و جامعه انسان دارد. ازدواج به عنوان یک اصطلاح ، پیوند مداوم زن و مرد به عنوان زن و شوهر در انواع شرایط زندگی است. این بنیان خانواده است که به نوبه خود سنگ بنای جامعه است و اهمیت جهانی دارد. قانون ازدواج دارای قوانین و الگوهای خاصی است که در سراسر جهان تغییر می کند ، که توسط فرهنگ های مختلف شکل می گیرد و مستلزم سنت ها و آداب و رسوم است که جامعه خاصی را تعریف می کند.
مراسم ازدواج شامل تعدادی آماده سازی و مراحل منتهی به عمل واقعی است. این مراحل شامل اعمال مذهبی و حتی خرافی است. در هر مرحله ، اجرای انواع شیوه ها ، آداب و رسوم مشترک ، تقریباً مانند قوانین و اصول حاکم بر این عمل آیینی ، اجباری شده است. هر جامعه ای ، با رعایت قوانین و شیوه های خاص مطابق با فرهنگ خود ، روشهای خاص خود را برای اجرای این رویداد توسعه داده است. در اینجا ما سعی می کنیم مراحل مختلف ازدواج را که با رسوم متمایز و غنی در هر منطقه ، استان و حتی روستا در ترکیه تکمیل شده است ، بسط دهیم و سعی کنیم آنها را بر اساس ویژگی ها و جنبه های اصلی تعمیم دهیم.

انواع مختلف ازدواج:
در گذشته ، ازدواج بین اقوام ، مانند پسر عموها ، در ترکیه رایج بود. امروزه چنین ازدواج هایی به دلیل تأثیر شهرنشینی چندان رایج نیست.
نوع دیگری از ازدواج این است که در مورد مرگ برادر ، جایی که خواهر شوهر بیوه با یک برادر شوهر مجرد یا بیوه (Levirat) ازدواج می کند. این کار به منظور حفظ میراث متوفی در خانواده و برای رفاه فرزندان انجام می شود. به طور مشابه ، این احتمال نیز وجود دارد که یک خواهر با شوهر خواهر متوفی (سورورت) ازدواج کند. با این حال ، این سنت روستایی نیز به سرعت از بین می رود.
نوع دیگر ازدواج ، ازدواج "تایگلدی" است. در این ازدواج ، فرزندان ازدواج های قبلی بیوه و بیوه ، که ازدواج می کنند ، نیز ممکن است ازدواج کنند.
در گذشته ، به ویژه در مناطق روستایی ، مردان دختری را که می خواستند ازدواج کنند "می ربایند" یا می ربایند ، اما به دلایلی به دلایل دیگر به آنها اجازه داده نمی شد ، بیشتر به دلیل اعتراض خانواده ها. همچنین اتفاق افتاد که یک دختر و پسر با توافق متقابل فرار کردند تا بر اعتراض خانواده نسبت به ازدواج خود غلبه کنند. در برخی مناطق ، نوعی "ربودن" به نام "oturakalma" وجود دارد ، جایی که یک دختر به خانه مرد مورد علاقه خود می رود و در آنجا ساکن می شود ، اغلب اوقات به اعتراض خانواده خود.
نوع دیگری از ازدواج که اغلب در گذشته انجام می شد ، "بخشیک کرتمه" است. در حالی که بچه ها هنوز در گهواره خود بودند ، خانواده هایشان به یکدیگر قول داده بودند یا با هم نامزد کرده بودند. در گذشته ، رد ازدواج توسط دختر یا پسر به محض رسیدن به سن ازدواج ، ننگین برای خانواده تلقی می شد و حتی می تواند باعث اختلافات خونین خانواده شود. این نوع ازدواج های منظم امروزه تقریباً منقرض شده است.
نوع دیگر ترتیب ازدواج یا رسم ازدواج در ترکیه ازدواج "iç güveysi" است. در این ازدواج ، مردی در خانه ای زندگی می کند که همسرش در آن زندگی می کند. معمولاً در صورت عدم توانایی در پرداخت مهریه برای عروس یا عدم وجود پسر از طرف خانواده عروس ، منجر به این نوع ترتیب می شود.
در نوع دیگری از ازدواج به نام "Berder" یا "değiş-tokuş، değişik" (مبادله ، تغییر) دو خانواده ممکن است دختر و پسر خود را با پسر و دختر خانواده دیگر ازدواج کنند. چنین ازدواج هایی باعث می شود که دو خانواده یک رسم قدیمی را برای مهریه به خانواده عروس بپردازند ، زیرا آنها "حتی" بیرون می روند.
یادداشتی در مورد Baslik - جهیزیه - در محل است. این یک رسم قدیمی است که تقریباً در اکثریت قریب به اتفاق جامعه ترکیه از بین رفته است و فقط در مناطق بسیار توسعه نیافته محدود می شود.

طبق سنت های ترکی ، ازدواج بین خواهر و برادرهای "شیر" امکان پذیر نیست. کودکانی که توسط یک زن از شیر مادر تغذیه می کنند (عادتی که در ترکیه غیرمعمول بود ، زمانی که مادری به دلیل بیماری یا دلایل دیگر ، به ویژه در مناطق روستایی ، نمی توانست از شیر مادر خودداری کند ، اما امروزه تقریباً شیر مادر خود را از دست داده است) غیر از این که مادر آنها "شیر" او شود. فرزندان و آنها قرار نیست با خواهر و برادرهای "شیر" خود ازدواج کنند.
در برخی مناطق ازدواج همزمان با بیش از یک زن (تعدد زوجات) ، در حالی که غیرقانونی و مجازات قانونی دارد ، همچنان انجام می شود و در گذشته زمانی رایج بود که زن نمی توانست بچه دار شود یا بیمار یا ناتوان می شد.
سن ازدواج:
امروزه تنوع زیادی در سن ازدواج وجود دارد و محدودیت های کمتری توسط قانون تعیین شده است. امروزه انتظار می رود مردان پس از اتمام خدمت سربازی اجباری ، در برخی مناطق سنتی تر ، درست قبل از آن ازدواج کنند. سن ازدواج عمومی برای مردان حدود 22 سال و برای زنان حدود 20 سال است که بین 5-6 سال به بالا متغیر است. امروزه جوانان بیشتری به کالج می روند ، که سن ازدواج آنها را تا زمان فارغ التحصیلی افزایش می دهد. معمولاً انتظار می رود خواهر و برادرهای بزرگتر قبل از خواهر و برادرهای جوانتر ازدواج کنند ، به ویژه اگر از خواهران و برادران باشند.

منبع:https://antalyaestate.blogspot.com/2017/06/culture-for-marriage-in-turkey.html